Bijeenkomst 'De Gezondere Kantine' bij N.E.C.

Bijeenkomst Een gezondere sportkantine: makkelijker dan je denkt!

Een aantal sportverenigingen in het Rijk van Nijmegen zijn overgegaan op een gezondere kantine. Een goede ontwikkeling, want als vereniging wil je dat je spelers fit zijn en wil je je vereniging toekomstbestendig maken. Daar kun je ook voor, tijdens en na het sporten aan bijdragen met een gezonder aanbod in je kantine. Niet door friet uit het assortiment te halen, maar juist door daarnaast gezondere keuzes aan te bieden en die aantrekkelijk te maken. Zo wordt de gezondere keuze ook de makkelijke keuze.

Gezonde samenwerking

N.E.C heeft de handen ineengeslagen met de Gelderse Sport Federatie, Team:Fit en Provincie Gelderland. De Nijmeegse voetbalclub schaart zich achter het initiatief van gezondere sportkantines bij sportverenigingen. N.E.C. is dagelijks bezig met gezonde leefstijl, beweging en voeding en delen graag hun kennis en expertise op dit gebied met amateurverenigingen. Om dit te realiseren, organiseert N.E.C. een inspirerende bijeenkomst in het Goffertstadion.

Wil jij hier met jouw vereniging ook mee aan de slag? Kom dan op dinsdag 12 november naar N.E.C. voor een inspiratieavond over De Gezondere Sportkantine en kijk wat dit voor jouw vereniging kan opleveren.

Tijdens deze interactieve avond kom je meer te weten over thema’s als:
- Wat eet een voetballer van N.E.C.?
- Hoe maak je jouw sportkantine gezonder?
- Hoe houd je het aanbod betaalbaar?
- Hoe kan een gezondere kantine je omzet verhogen?
- Hoe zorg je voor draagvlak binnen je vereniging?

Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom op dinsdag 12 november vanaf 19:00, om 19:30 uur start het programma. Locatie: Goffertstadion, Stadionplein 1 Nijmegen. Deze uitnodiging geldt voor twee personen en aanmelden kan tot en met donderdag 7 november 2019 door een e-mail te sturen naar maatschappelijk@nec-nijmegen.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de bijeenkomst.