Maatschappelijk

Geslaagde editie van WinterBBQ voor 150 ‘members’ van Stichting Quiet

Geslaagde editie van WinterBBQ voor 150 ‘members’ van Stichting Quiet

Op woensdagavond 21 december toverden N.E.C. Maatschappelijk en NasWerkt de welbekende ‘Schup’ sfeervol om tot een Winter Wonderland. Door de samenwerking met verschillende sponsoren en partners kon er een volledig verzorgde winterbarbecue georganiseerd worden voor een groep van 150 mensen, waarvoor dit soort uitjes normaal niet vanzelfsprekend zijn vanwege hun financiële situatie.

Vanaf 18.00 uur werden de eerste mensen ontvangen door onder andere de Kerstman en het Kerstelfje. Na een openingswoordje van de voorzitter van N.E.C. Maatschappelijk, Hans Schapenk, was het buffet geopend en kon iedereen genieten van lekker eten, drinken en elkaars aanwezigheid. De avond stond, zo voor de kerst, in het teken van een gevoel van samenzijn en onbezorgd genieten. Voor de kinderen was er ook een groot luchtkussen om op te spelen en daarnaast kwam mascotte Bikkel langs en werden er tal van foto’s gemaakt en high fives uitgedeeld. 

Zanger Gino Graus zorgde er met zijn optreden voor dat er een hoop voetjes van de vloer kwamen. Er werd gezongen en gedanst. Bart de Lange, projectcoördinator van N.E.C. Maatschappelijk, vult aan: "Het was een geweldige avond, waarbij je zag en hoorde dat iedereen aan het genieten was. Het is super om dit evenement op deze manier samen met NasWerkt en alle andere betrokkenen neer te zetten voor al deze mensen!"

 Zie hier de aftermovie: