Maatschappelijk

N.E.C. geeft 120 wedstrijdshirts cadeau 

N.E.C. geeft 120 wedstrijdshirts cadeau 

Vandaag viert N.E.C. haar 120-jarig bestaan en wie jarig is trakteert! Om deze mooie mijlpaal te vieren geeft N.E.C. Maatschappelijk dit jaar 120 wedstrijdshirts cadeau aan supporters die écht een N.E.C.-shirt verdienen. Op deze manier hoopt N.E.C. de stad nog meer Rood-Groen-Zwart te kleuren en tevens heb jij de mogelijkheid om iemand aan te dragen die zeker een N.E.C.-shirt moet ontvangen.  

Eerder dit jaar organiseerde N.E.C. ‘De wedstrijd van de helden'. Een mooi initiatief waarbij de club stilstond bij de mensen in de zorg. Vanwege de actuele coronasituatie is het nog niet gelukt om een ontzorgdag te organiseren, maar staan wij vandaag voor het eerst stil bij de aangedragen personen van dit initiatief. Zij zullen in de komende periode ieder één van de beschikbaar gestelde shirts in ontvangst mogen nemen.  

Als klap op de vuurpijl krijg jij ook de mogelijkheid om iemand uit jouw omgeving aan te dragen. Wellicht heeft iemand dit jaar iets bijzonders meegemaakt, zet iemand zich extra in voor de samenleving in deze lastige periode of is deze N.E.C.’er al jarenlang trouwe seizoenkaarthouder? Geef diegene nu op via onderstaand invulformulier en wellicht ontvangt hij of zij wel een N.E.C.-shirt! 

Draag hier jouw persoon aan!