Maatschappelijk

N.E.C. Maatschappelijk en Stichting Koprol intensiveren samenwerking

N.E.C. Maatschappelijk en Stichting Koprol intensiveren samenwerking

Stichting Koprol is al jarenlang een belangrijke partner van N.E.C. Maatschappelijk middels het N.E.C. Parateam. De stichting focust zich op sport op maat voor iedereen die niet kan of wil sporten in de regio Nijmegen. N.E.C. intensiveert nu de samenwerking met Stichting Koprol. 

Een sportieve leefstijl draagt bij aan een goede gezondheid. Bij Koprol wordt de nadruk gelegd op sporten met passie en plezier, maar wel op een veilige manier met deskundige begeleiding vanuit een professioneel aangestuurde organisatie. Er wordt onder andere samengewerkt met instellingen, overheden en collega-organisaties in de regio. Vanaf zaterdag 17 september draagt Stichting Koprol zorg voor het geven van de training voor het Elektrisch Rolstoelvoetbalteam in de Sint Maartenkliniek. 

Voorzitter van Stichting Koprol, Arjan van Nistelrooij, vertelt: "We hebben als doel om mensen met een beperking te laten sporten. Door de innovatie en ondersteuning van N.E.C. Maatschappelijk, met het Elektrisch Rolstoelvoetbal, zijn we weer een activiteit rijker. We zijn blij dit samen met N.E.C. op te pakken."

"Het is hartstikke mooi dat Stichting Koprol met hun ervaringen en expertise de trainingen voor het Elektrisch Rolstoelvoetbal gaan verzorgen. We zijn blij dat we elkaar op deze manier kunnen versterken en samen geluksmomenten kunnen creƫren aan de inwoners in het Rijk van Nijmegen", aldus Bart de Lange, projectcoƶrdinator van N.E.C. Maatschappelijk.