Maatschappelijk

N.E.C. Maatschappelijk steunt Eric Verberk en Pinkmama in strijd tegen borstkanker

N.E.C. Maatschappelijk steunt Eric Verberk en Pinkmama in strijd tegen borstkanker

Eric Verberk loopt op 20 november de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De trouwe N.E.C.-supporter trotseert de loop in een roze Pinkmama-shirt om geld in te zamelen voor onderzoek tegen borstkanker. N.E.C. Maatschappelijk is trotse sponsor van de 50-jarige Gennepenaar.  

Eric is tien jaar lang seizoenkaarthouder bij N.E.C. geweest en is nog steeds een fanatieke supporter van de huidige nummer negen van de Eredivisie. Naar aanleiding van de Pink Ribbon-actie van het Nijmeegse keeperstrio (Jasper Cillessen, Mattijs Branderhorst en Robin Roefs), die de hele maand oktober in het roze speelden om geld in te zamelen voor onderzoek tegen borstkanker, heeft Eric de samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk gevonden. Ook Eric gaat in het roze gekleed om geld in te zamelen tegen borstkanker. 

“Eindelijk kan ook ik mijn steentje bijdragen! Ik, Eric Verberk, 50 jaar en woonachtig in Gennep, ga de Zevenheuvelenloop trotseren in het roze Pinkmama shirt met N.E.C. Maatschappelijk als hoofdsponsor”, aldus Verberk. 

Hij vervolgt: “Mijn moeder heeft achttien jaar gevochten tegen borstkanker. Helaas heeft ze de ziekte niet overwonnen en is ze zeven jaar geleden overleden. Vanaf dat moment is er bij mij een plan ontstaan om geld in te zamelen voor een stichting of goed doel die borstkankerpatiënten ondersteund in hun ziekteproces. Iets wat ik mijn moeder ook enorm had gegund. Hiervoor heb ik een goed doel gevonden: Pinkmama!

Op 20 november ga ik daarom de Zevenheuvelenloop rennen om geld in te zamelen voor deze stichting. Dit zodat Pinkmama zoveel mogelijk borstkankerpatiënten kan blijven ondersteunen tijdens hun ziekteproces. Iedere euro is welkom voor deze non-profit organisatie. 

Jij doneren, ik rennen! Samen tegen borstkanker! 

Liefs en alvast bedankt, Eric”

Het goede doel: Wie is Pinkmama? 
“Hoe sta je optimaal in je kracht op het moment dat je mogelijk alles dreigt te verliezen?” 

Met Stichting Pinkmama willen wij borstkankerpatiënten ondersteunen om hun eigen regie te behouden tijdens het ziekteproces. Dit door middel van het gratis verstrekken van notebooks aan borstkankerpatiënten binnen onze regio (Boxmeer, Uden, Venlo, Venray en Nijmegen). De notebooks staan vol met praktische en ondersteunende informatie. Borstkankerpatiënten die onder behandeling zijn in Viecuri Venlo, Venray en Maasziekenhuis Pantein ontvangen de notebooks via de mammapoli.

Draag jij Pinkmama een warm hart toe?

Doneren voor Pinkmama