Maatschappelijk

N.E.C. Topweek vandaag van start

N.E.C. Topweek vandaag van start
Vanavond start de N.E.C. Topweek. Elf gezinnen gaan de komende week volledig verzorgd op vakantie en worden in de watten gelegd door N.E.C. en Belvilla. De aftrap van de Topweek vindt plaats in het Goffertstadion, waar alle families vanavond te gast zijn bij N.E.C. – FC Twente.

Na het bezoek aan de wedstrijd zullen de families afreizen naar het Toppark in Lunteren, waar zij gaan genieten van een onbezorgde week vakantie. Naast tijd voor elkaar, hebben N.E.C. en Belvilla ook enkele activiteiten opgetuigd.

Aanstaande maandag brengen diverse selectiespelers een bezoek aan het Toppark, waar zij een clinic zullen verzorgen. Op donderdag staat er een bezoek aan het Ouwehands Dierenpark op het programma, welke mogelijk wordt gemaakt door de selectie van N.E.C.

Naast de activiteiten die de families aangeboden krijgen, heeft COOP supermarkten ervoor gezorgd dat de koelkast in elk huisje bij binnenkomst volledig gevuld is en staat er woensdagavond een uitgebreide barbecue op het Toppark op het programma.

We wensen alle families een hele fijne en goede week toe!