Maatschappelijk

N.E.C. WinterWensBoom groot succes

N.E.C. WinterWensBoom groot succes

In de periode van 14 december t/m 5 januari was er van alles te beleven in de Stevenskerk waaronder het ophangen van kinderwensen in de 8 meter hoge, prachtige WinterWensboom. Afgelopen zondag sloten de Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk sfeervol af met de wensen- uitreiking voor de kinderen. Met maar liefst 23.798 bezoekers is de tweede editie succesvol afgesloten.

Als afsluiter werden de wenswinnaars op 5 januari bekend gemaakt. Waarvan een speciaal geselecteerd ‘elftal’ door N.E.C. Maatschappelijk. De winnaars kregen tijdens de uitreiking een echte N.E.C. kerstbal en zijn uitgenodigd voor een spannende N.E.C. dag waarop de wensen in vervulling gaan. De wensen varieerden van een gesigneerde voetbal tot aan voetballen met de N.E.C. spelers.   

De twaalfde wenswinnaar was een speciale wens voor zieke kinderen. Winnares Emi, dol op prinsessen, wenste een prinsen en prinsessendag voor zieke kinderen in het ziekenhuis. Zij werd tijdens de uitreiking verrast met een prachtige prinsessenjurk en gaat samen met de Winterfee op pad om de zieke kinderen een bijzondere dag te laten beleven.

Kortom een zeer geslaagde tweede editie. De eerste editie van de Nijmeegse Winterweken bezochten bijna 17 duizend bezoekers de Nijmeegse Winterweken, het jaar daarvoor (geen Winterweken) bezochten ca. 8 duizend bezoekers de Stevenskerk in dezelfde periode. Genoeg argumenten om volgend jaar een derde editie te laten plaatsvinden.

De volgende editie is van zaterdag 12 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021.