Maatschappelijk

N.E.C. zet ouderen tijdens Internationale Dag van de Ouderen in het zonnetje

N.E.C. zet ouderen tijdens Internationale Dag van de Ouderen in het zonnetje

Op de Internationale Dag van de Ouderen heeft N.E.C. Maatschappelijk, samen met Sterker Sociaal Werk, voor senioren een dag georganiseerd om niet snel te vergeten. Om de ouderen een gezellige dag te laten ervaren, bood N.E.C. een dag vol enerverende activiteiten aan! 

Vanaf de ochtend opende De Goffert haar deuren voor de deelnemende ouderen, waar ze ontvangen werden in brasserie Bikkels met iets lekkers; verzorgd door Robbert de Echte Bakker. Luc te Riele van N.E.C. Maatschappelijk heette de senioren welkom, waarna de dag werd afgetrapt werd met een muzikaal potje Swingo: Swingend op de hitjes van vroeger bingo spelen met Stan van den Dobbelsteen. Nadat de prijzen waren verdeeld onder de gelukkige bingo-winnaars, was het tijd voor een heerlijke verzorgde lunch samen met de selectie van N.E.C.! 

Na het tafelen, werden de ouderen in De Goffert rondgeleid door de N.E.C.-tourgids. Voor de bezoekers die wat slechter ter been zijn, was er de mogelijkheid het ‘Bloedkuul college’ bij te wonen van historicus Rob Jaspers. Nadat de deelnemers volledig waren ondergedompeld in de N.E.C.-cultuur volgde een muzikale verrassing. Niemand minder dan Imca Marina voorzag de aangesloten ouderen van een gastoptreden, waardoor de dag feestelijk werd afgesloten.

Namens N.E.C. Maatschappelijk en Sterker Sociaal Werk hopen we dat iedereen een geweldige dag heeft beleefd!