Algemeen

N.E.C.’er Yannieck steunt N.E.C. én supporters met fietsactie

N.E.C.’er Yannieck steunt N.E.C. én supporters met fietsactie

Het zal weinigen zijn ontgaan; de fietsactie die Yannieck Bleumink (7) ondernam op Eerste Pinksterdag. Hij fietste liefst honderd rondjes van 580 meter om geld in te zamelen voor N.E.C. Hierbij deed hij een oproep aan iedereen via Facebook om een donatie te doen, om onze club te helpen. Op dit moment haalde Yannieck al meer dan €6.500,- op en doneren is nog altijd mogelijk door een mail te sturen naar bleumnec@gmail.com

Met het gedoneerde geld helpt Yannieck echter niet alleen N.E.C., maar ook haar supporters. Zo koopt hij seizoenkaarten, welke hij verdeeld onder supporters die niet de financiële mogelijkheid hebben om een seizoenkaart aan te schaffen. Met het opgehaalde bedrag kan Yannieck al minimaal 50 seizoenkaarten aanschaffen. 

Aanmelden

Yannieck en N.E.C. Maatschappelijk schakelen ook graag jouw hulp in. Ken jij iemand die momenteel een moeilijke periode doormaakt en niet de (financiële) mogelijkheid heeft om wedstrijden van zijn of haar N.E.C. te bekijken in De Goffert? Meld die persoon dan aan middels onderstaand formulier! Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt van supporters die een seizoenkaart ontvangen. 

Aanmelden is op dit moment helaas niet meer mogelijk.