Start N.E.C. for Success voor het basisonderwijs

Start N.E.C. for Success voor het basisonderwijs

Maandag 27 en dinsdag 28 september starten de bijeenkomsten van N.E.C. for Success voor het basisonderwijs. N.E.C. for Success is het onderwijsproject van N.E.C. Nijmegen.

Twee volle groepen gaan de aankomende tien weken aan de slag om te werken aan het zelfvertrouwen, het samenwerken en om natuurlijk alle geheimen van het Goffertstadion te ontdekken. De bijeenkomsten worden gehouden in de recent vernieuwde persruimte, onder in het Goffertstadion. De deelnemende leerlingen zullen onder andere een N.E.C.-speler ontmoeten en hem in een persconferentie het hemd van het lijf mogen vragen. Ook kruipen ze in de huid van echte N.E.C.-supporters en maken ze een spandoek, dat wordt opgehangen in het stadion! Verder wordt er veel aandacht besteed aan het opdoen van succeservaringen, waardoor deelname aan N.E.C. for Success zorgt voor een positieve boost. De groepen worden begeleid door een professionele docent en een team van enthousiaste stagiaires.

Leerlingen van basisscholen uit Nijmegen kunnen zich nog steeds aanmelden voor N.E.C. for Success. In januari zullen er weer twee groepen uit het basisonderwijs gaan starten.

klik hier voor aanmelden en meer informatie