Maatschappelijk

Succesvolle inzamelingsactie op Tweede Paasdag

Succesvolle inzamelingsactie op Tweede Paasdag

Naast het sportieve succes rond de Paasdagen wist N.E.C. ook op maatschappelijk vlak een mooi resultaat te boeken. In samenwerking met de Kledingbank zetten de Nijmegenaren een inzamelingsactie op. Rondom de wedstrijd tegen RKC Waalwijk creƫerden N.E.C., Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw en de Kledingbank een tweetal inleverpunten bij het Goffertstadion. Bij de hoofdingang van het stadion stond een grote container voor de donaties. Aan de Hazenkamp-tribune was met enkele kramen een inleverpunt opgezet.

Geslaagd project

Ondanks de feestdag en het warme weer was de inzamelingsactie een groot succes. Er werden ruim 40 zakken kleding, met daarin in totaal honderden kledingstukken, verzameld. De kramen werden aangekleed met banners en slingers. Om de kramen extra fraai te maken had de Kledingbank, in samenwerking met hun naaiatelier Toffe Stoffen, zelfgemaakte kledingstukken en accessoires meegenomen.

De Kledingbank is de afgelopen jaren hard gegroeid. Helaas groeit het tekort aan kleding ook. Voor de meeste mensen heeft de Kledingbank voldoende aanbod. Echter heeft men een tekort aan kleding voor heren. Mocht u benieuwd zijn naar de Kledingbank, hun activiteiten of zou u willen weten hoe u de Kledingbank kan helpen? Neem dan eens een kijkje op: http://www.kledingbanknijmegen.nl/