N.E.C. Verrast

Samen met diverse partners verrast N.E.C. mensen die heen steuntje in de rug kunnen gebruiken en dit verdienen. Hieronder hebben we een aantal acties opgesomd die we ontplooien voor inwoners uit het Rijk van Nijmegen. Deze acties worden uitgevoerd samen met maatschappelijk partners van de club.

Kerstpakketten

In 2016 organiseerde N.E.C. in samenwerking met toemalig hoofdsponsor EnergieFlex de kerstpakkettenactie. Inmiddels is behoort deze actie tot de traditionele najaarsactie van de club. In totaal worden er tijdens de actie meer dan honderd mensen verrast met een kerstpakket, samengesteld door N.E.C. en haar businesspartners.

Waar N.E.C. zich in 2016 enkel beperkte tot het bezorgen van kerstpakketten, besloot de club het in 2017 grootser aan te pakken. Niet alleen businesspartners werden opgeroepen om het kerstpakket te vullen maar ook supporters. Een levensgroot kerstpakket werd op het voorplein van het Goffertstadion geplaatst en aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. Door alle levensware en andere materialen die ingeleverd werden kon N.E.C. nog 50 volle 'shopbags' aanbieden aan de voedselbank, het Ronald McDonaldhuis Nijmegen en het AZC.

Dag van de Mantelzorg

In het verleden organiseerde N.E.C. al meermaals een speciale dag voor mantelzorgers. In 2017 heeft de club dit samen met toenmalig founder EnergieFlex weer opgepakt. De mantelzorgers zijn toen meegenomen door N.E.C. naar de hoofdsponsor van dat jaar: Ouwehands Dierenpark. Compleet met ontvangst bij N.E.C., vervoer per spelersbus, lunch en een bezoek aan de dierentuin, hadden de mantelzorgers een dag om niet te vergeten.

Samen met onze partners is er ook in 2018 een 'Dag van de Mantelzorg' georganiseerd. Bekijk hierboven de aftermovie!

Contact

luc.teriele@nec-nijmegen.nl

024 - 359 03 19