Algemeen

De wedstrijd van de helden!

De wedstrijd van de helden!

Voor ons N.E.C.'ers zijn N.E.C. en voetbal de belangrijkste (bij)zaken in het leven. In de rijke historie van de club hebben we diverse wedstrijden uit mogen vechten, de één nog belangrijker dan de ander. We zagen vele helden schitteren in De Goffert, maar vandaag staan we stil, ons strijdtoneel is leeg en onze gedachten zijn ergens anders. 

We trekken elders in de stad en in Nederland samen met elkaar ten strijde. Op locaties waar helden proberen de wedstrijd te domineren, de overwinning over de streep te trekken en mensenlevens te redden. Een wedstrijd die meer impact zal hebben en verder reikt dan enkel het Goffertstadion. Een wedstrijd waarin vele mensen in de functie van zorgmedewerker tot buschauffeur en van supermarktmedewerker tot leerkracht zich dag en nacht inspannen in de strijd tegen het coronavirus of simpelweg kei hard werken om onze volledig ontwrichte samenleving draaiende te houden.

Speciaal voor hen organiseert N.E.C. ‘De wedstrijd van de helden’! Kunnen we wederom op jouw steun rekenen, om zo met elkaar een gevoel van trots, waardering en verbroedering te creëren? Middels jouw steun organiseert N.E.C. een ontzorgdag voor de mensen die het land op dit moment staande houden. Dat hebben zij immers na deze hectische, en voor ons allen onwerkelijke, periode wel verdiend!

Hoe werkt het?

 1. Klik hier om naar de wedstrijd te gaan.
 2. Kies het vak en selecteer een stoel die je graag wilt hebben.
 3. Na het selecteren van de stoel(en) heb je de mogelijkheid om de prijs te veranderen. Je hebt de
  mogelijkheid om te kiezen voor €5,-. €10,- of €15,-. Het is mogelijk om meerdere stoelen te selecteren en het is mogelijk om per stoel uit bovengenoemde prijzen te kiezen. Na het selecteren van de stoel(en), klik op ‘Bestel’.
 4. Controleer of de gegevens kloppen en klik op ‘Ga naar betalen’.
 5. Login met jouw N.E.C. account óf maak jouw N.E.C. account aan.
 6. Selecteer een betaalmethode en klik op ‘Bevestig’.
 7. Na betaling worden de tickets opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
 8. Deel een foto van jouw gekochte tickets en plaats deze op social media met de tag #SamenTenStrijde of stel jouw profielfoto in met het #SamenTenStrijde kader.

Prijzen

Voor de mensen die deelnemen aan de actie stelt N.E.C. mooie prijzen beschikbaar. Zo maak jij kans om gratis seizoenkaarten, gesigneerde N.E.C.-shirts, gesigneerde N.E.C.-ballen en N.E.C.-sjaals te winnen.

 • Bij een donatie/ticketaanschaf van €15,- maak je kans op een seizoenkaart van N.E.C.
 • Bij een donatie/ticketaanschaf van €10,- maak je kans op een gesigneerd shirt of bal.
 • Bij een donatie/ticketaanschaf van €5,- maak je kans op een N.E.C.-sjaal.

Aanmelden

Ken jij iemand die op dit moment een vitaal beroep uitoefent en verdient deze persoon het om een dag in het zonnetje te worden gezet? Meld deze persoon dan aan voor de ontzorgdag van N.E.C.! Aankomende week verschijnt er een aanmeldpagina op de website van N.E.C. Maatschappelijk (www.necmaatschappelijk.nl), waarbij jij iemand op kan geven!

Opbrengsten

Eén of meerdere dagen per jaar zet N.E.C. een vergeten doelgroep in het zonnetje. Vanwege de actuele situatie in ons land heeft de club besloten om dit jaar, naast de ouderendag, een dag te organiseren voor mensen met een vitaal beroep. Met het bedrag dat wordt opgehaald organiseert N.E.C. een ontzorgdag voor hen die dat zo verdienen, nu nog meer dan anders. Het netto opgehaalde bedrag zal ten goede komen aan deze ontzorgdag.

''…en valt de strijd niet altijd mee
verliest dan toch nooit de moed!''


Koop hier jouw ticket en draag bij aan ‘De wedstrijd van de helden’!
* Let op: het gaat om een fictieve wedstrijd, er vindt dus geen echt evenement plaats.

#SamenTenStrijde