Hang jouw wens in de WinterWensBoom

Hang jouw wens in de WinterWensBoom

Traditiegetrouw organiseert N.E.C. Maatschappelijk in de decembermaand weer een mooie actie, ditmaal voor de kinderen uit het Rijk van Nijmegen. Tijdens de Winterweken in de Stevenskerk kunnen de jonge bezoekers een N.E.C.-gerelateerde wens in de WinterWensBoom hangen.

Altijd al een keer willen lunchen met Rens van Eijden, penalty’s willen nemen op Mattijs Branderhorst of een kijkje achter de schermen nemen op een wedstrijddag? In de Stevenskerk kunnen jonge bezoekers een wens in een acht meter hoge wensboom hangen. Op zaterdag 14 december vindt om 15:00 uur de officiële opening plaats en vanaf dat moment kunnen kinderen de wensen ophangen in de reusachtige wensboom. Spelers van N.E.C. helpen die dag graag een handje mee om de wensen op te schrijven.

Luc te Riele, manager Maatschappelijk bij N.E.C.: “Het is onze missie regio Nijmegen nog mooier te maken. Wij streven ernaar mensen geluksmomenten bezorgen. En hoe kan dat nou beter dan met deze WinterWensBoom? We kunnen nu wensen van kinderen omtoveren naar werkelijkheid! Wij vinden het heel mooi dat wij als club bij kunnen dragen aan dit evenement in het centrum. We hopen dat we de kinderen blij kunnen maken met het inwilligen van hun wens.”

Een ‘elftal’ van deze wensen wordt ingewilligd. De gelukkige worden op 5 januari 2020 geïnformeerd.

Beleef de Winterweken

Kom jij genieten van de swingende koren tijdens het open podium? Geef je op voor een bierproeverij Bezoek het sfeervolle Kaarsenfeest. Kom meedoen aan het bijzondere Live Yoga concert of geef je op voor één van de muzikale of kunstzinnige workshops in de kapel. Luister aandachtig naar de prachtige winterverhalen tijdens de speciale voorleessessies. Knutsel je eigen kerstkaart of versier een lampion en wandel mee met de lampionnenoptocht. Kom een film kijken in de Kapel en vergeet niet jouw wens in de 8 meter hoge wensenboom te hangen, want wie weet wordt jouw wens werkelijkheid!