Maatschappelijk

Maatschappelijke stichting N.E.C. ontvangt donatie van SV NEC

Maatschappelijke stichting N.E.C. ontvangt donatie van SV NEC

De maatschappelijke stichting van N.E.C. heeft een cheque van €2.000,- ontvangen van de Supportersvereniging NEC. Het gedoneerde geldbedrag komt ten goede aan een specifiek project van N.E.C. Maatschappelijk. Tijdens de N.E.C. Deur Rij Mert werd door de SV NEC speciale pakketten verkocht, waarvan de opbrengst nu aan N.E.C. Maatschappelijk wordt gedoneerd.  

Jeroen Rengers, voorzitter van SV NEC, overhandigde de cheque afgelopen week bij het Goffertstadion en vertelt: "Voor ons was de keuze voor de bestemming niet moeilijk. NEC Maatschappelijk ondersteunt al jarenlang prachtige projecten voor supporters in Nijmegen en omstreken. We zijn er blij mee om via deze weg daar een bijdrage aan te leveren."

Er is al een bestemming gevonden voor het geldbedrag. N.E.C. Maatschappelijk zal blinden en/of slechtzienden het komende seizoen weer van een wedstrijdervaring in De Goffert kunnen voorzien.

Hans Schapenk, voorzitter van de N.E.C. Maatschappelijk, vertelt wat het aanbieden van een wedstrijd in het Goffertstadion voor blinden en slechtzienden inhoudt: ‘'N.E.C. is een club voor iedereen. Dat betekent dat het voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn om wedstrijd van de club bij te wonen. Zo biedt de stichting al jarenlang een mogelijkheid aan voor blinden en/of slechtzienden om wedstrijden van N.E.C. in het Goffertstadion te bezoeken. Zij worden dan voorzien van live commentaar door onze blinden-commentatoren. Door de donatie van SV NEC dragen zij bij aan het organiseren en faciliteren van deze wedstrijd, waarvoor we ze ontzettend willen bedanken!"

Klik hier voor meer informatie over de Blindentribune.